Archive for Ocak, 2015

ACI KAYBIMIZ

Ocak - 28 - 2015
Posted by Alanya Pazarcılar Odası

Odamız kurucu üyelerinden ve Odamızda Başkanlık yapmış olan sayın Mustafa BALLI’ nın değerli oğlu Duran BALLI’ yı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşamaktayız. Duran kardeşimizin Cennet mekanı olur inşallah. Yüce Rabbimiz tahsiratını affettsin. Duran kardeşimize Allah’ dan Rahmet, Sayın Başkanımız Mustafa BALLI ve tüm ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Cennet mekanın olsun Duran kardeşimiz.

Birlik Başkanımız Sayın Abdullah SEVİMÇOK, Oda başkanımız Hasan YİĞİT ve Oda Başkanları ile Belediye Başkanımızı ziyaret ettiler. Esnafların sorunlarını ve çözüm yollarını görüşen başkanlar, görüşmenin gayet olumlu geçtiğini aktardılar.    

Bld. Başkanımız Sn. Adem Murat YÜCEL odamızı ziyaret etti.

Ocak - 16 - 2015
Posted by Alanya Pazarcılar Odası

Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat YÜCEL Odamızı ziyaret ederek,odamızın ve esnaflarımızın sorunları hakkında bilgi aldı. Başkanımıza bu ziyaretin de  sorunlarımız aktardık.Çözüm yollarının neler olabileceğini görüştük.Kendileri bize sorunların çözümü hakkında en kısa zamanda çalışma başlayacağının sözünü verdi.Kendilerine ziyaretlerinden dolayı ve yaptığı ve yapacağı yardım ve desteklerden dolayı teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz.

Başkanın Yeni yıl Mesajı

Ocak - 1 - 2015
Posted by

2015 yılının  Tüm Dünyaya ve islam alemine, ülkemize, Alanyamıza, Pazarcı ve Manav esnaf arkadaşlarımıza sağlık, mutluluk getirmesini, tüm esnaf arkadaşlarımın yeni yılda bereketli bol kazançlar elde etmesini dilerim.