Archive for Ağustos, 2014

Federasyondan Odamıza ziyaret

Ağustos - 28 - 2014
Posted by

Türkiye sebzeciler meyveciler ve seyyar pazarcılar  federasyonu başkanı sayın Ali Karaca ve Saygıdeğer yönetim kurulu üyeleri odamızı ziyaret ettiler. Esnaflarımızın sorunlarının görüşüldüğü bu buluşmada gelecek için sorunların çözümü konusunda olumlu görüşmelere yapılmıştır. ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Alanya bakkallar ve bayiler odası başkanı Sayın Velittin  Yenialp ile Gazipaşa Şoförler odası başkanı Sayın Mustafa Şahin ve Gazipaşa Esnaf odası başkanı Sayın Mustafa Köse odamız ziyarette bulundular. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz başkanlarla hoş bir sohbet ortamı oluştu.Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Odamız ile Hacet Pazarı üstü çevre yolu kenarında bulunan Göçmentürk Total akaryakıt  istasyonu ile üyelerimizin faydalanabilmesi için Mazot alımlarında %5 indirim sözleşmesi yapılmıştır.Mazot alımı sırasında üyelerimizin Odamız üyesi olduklarını gösteren kimlikleri ibraz etmeleri yeterlidir.Tüm üyelerimize hayırlı işler bol kazançlar dileriz.

Odamız üyelerinin faydalanabilmesi için Alanya Anadolu Hastanesi ile yaptıracakları muayene,ameliyat ve tahlillerde %25 indirimli ödeme yapabilmeleri için sözleşme imzalanmıştır. Detaylar için odamızdan bilgi alabilirsiniz. Tüm üyelerimize sağlıklı günler dileriz.

01.07.2014 – 31.12.2014 tarihleri arasında odamızın yıllık aidat ücreti 227 TL olarak belirlenmiştir.